Blog

OBITELJSKI VIŠEBOJ I HUMANITARNA PRIREDBA DRUŠTVA NAŠA DJECA SLATINA

Prvim obiteljskim višebojem, u organizaciji Društva Naša djeca Slatina, dana 18. svibnja 2013. u Slatini je obilježen Međunarodni dan obitelji. Gađanje čunjeva, prenošenje palice, slalom, gađanje čunja obručem i pantomima, igre su u kojima je snage odmjerilo osam obitelji.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Igre su osmislile nastavnice Veselka Čubelić i Tomislava Medvedović, a poligon su postavile slatinske srebrne atletičarke. Najbolji styling imala je obitelj Lukačević – tim Smješko, a najoriginalnija imena obiteljskih timova su Pingvinosauri i Ninje ratnici.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sve obitelji dobile su diplome, zahvalnice za sudjelovanje i nagrade (tekst: Slatina.net ; fotografije: Marko Rukavina).

Video s višeboja pogledajte ovdje.

dnd-21

Osim višeboja, Društvo Naša djeca Slatina je u dvorani Pučkog otvorenog učilišta Slatina organiziralo priredbu povodom Majčinog dana na dan 25. svibnja 2013. Na priredbi su sudjelovale osnovne škole Josipa Kozarca i Eugena Kumičića, zatim djeca dječjih vrtića Zeko i Suncokret, te Osnovna glazbena škola Slatina.

dnd-10

Prihod od prodaje ulaznica namijenili su sufinanciranju odlaska djece s otežanom financijskom situacijom u Školu u prirodi, sufinanciranje Plesne igraonice Dječjeg vrtića Zeko te sufinanciranju Likovne igraonice Dječjeg vrtića Suncokret. Bogatim i domišljatim programom koji su svojom spontanošću dodatno obogatila djeca bilo je oduševljeno petstotinjak posjetitelja priredbe.

dnd-2

Među posjetiteljima bio je i gradonačelnik Grada Slatine Ivan Roštaš koji je u kratkom obraćanju čestitao DND-u Slatina na 60 godina djelovanja te zaželio puno uspjeha u narednom razdoblju. (tekst: slatina.hr) 

Ukoliko ste propustili sudjelovati na ovim aktivnostima, pozivamo Vas da ove nedjelje, 26. svibnja,  sudjelujete u događanju “Cvijetni korzo” u Slatini na kojem će sudjelovati sva predškolska djeca i školska djeca dobi do 11 godina.