Blog

ODRŽANA 32. BICIKLIJADA DND RAVNA GORA I OBILJEŽENI OLIMPIJSKI DAN I DAN IGARA

Protekli vikend ravnogorski mališani družili su se i zabavljali na 32. biciklijadi. Biciklistički dan za njih je organiziralo Društvo Naša djeca Ravna Gora, a druženje 25-ero malih biciklista započelo je crtanjem po školskom igralištu.

rg_biciklijada5

Nakon vožnje biciklima u goste su im došli i policajci koji su ih educirali kako se ponašati u prometu te kako prilikom vožnje bicikla radi sigurnosti uvijek moraju imati i kacigu.

rg_biciklijada3

Na kraju sportskog druženja, organizator biciklijade DND Ravna Gora, okupljenim mališanima uručio je prigodne poklone za sudjelovanje.

1378828210633

Nakon biciklijade, mali Ravnogorci nastavili svoje druženje u sportskom duhu i u idućem tjednu. Obilježili su Olimpijski dan i Dan igara koje je za njih organiziralo Društvo Naša djeca Ravna Gora. Bila je to prilika svima da nauče nešto više o Olimpijskom danu, Olimpijadi i olimpijskim sportovima kao i o važnosti sportskih aktivnosti za zdraviji razvoj svakog djeteta.

1378829267431

Naučeno su potom i primjenili igrajući se različitih igara. Na kraju tog sportsko-edukativnog druženja okupljene ravnogorske mališane članice DND-a počastile su voćnim plodovima.

1378830634850