Blog

OTVOREN NOVI VRTIĆ U ROVINJSKOM SELU

U Rovinjskom Selu službeno je  otvorena nova zgrada područnog odjela Dječjeg vrtića «Neven». Riječ je o investiciji vrijednoj više od 11 milijuna kuna od kojih je 10 milijuna osigurano iz proračuna Grada Rovinja-Rovigno, dok je država sudjelovala s milijun kuna.

Objekt površine od preko 650 kvadrata namijenjen je dvjema vrtićkim jedinicama i jednoj jasličkoj, s distribucijskom kuhinjom i višenamjenskom dvoranom.

Novi objekt vrtića u Rovinjskom Selu koji je u ponedjeljak 14. rujna 2020. u 6:30 sati otvorio svoja vrata prihvatio je ukupno sedamdesetoro djece s područja Rovinjskog Sela od prve do sedme godine života. Ova je investicija krenula prije otprilike godinu dana, te predstavlja ostvarenje jednog sna i nastavak kontinuiteta dugogodišnjih ulaganja u predškolski odgoj na području Grada Rovinja-Rovigno

“Zahvaljujući brojnim i kontinuiranim investicijama danas u Rovinju možemo zadovoljno reći da smo stvorili kapacitete za prihvat sve djece na području našeg grada te ujedno zahvaljujemo i Središnjem državnom uredu za demografiju i mlade koji je podržao projekt.” – poručuju iz Grada Rovinja.