Blog

POZIV NA SUSRET DJEČJIH FORUMA SA SABORSKIM ZASTUPNICIMA

 

 

Drage i poštovane voditeljice/ voditelji Dječjih foruma,

kao što smo Vam već javili, zahvaljujući Udruzi gradova u Republici Hrvatskoj, osigurali smo sredstva za naš tradicionalni 11. susret forumaša sa saborskim zastupnicima u Saboru RH.

Pod visokim pokroviteljstvom  predsjednika Sabora RH akademika Željka Rienera održat će se 18. svibnja 2016. godine s početkom u 12,00 sati 11. susret forumaša sa saborskim zastupnicima.

Na ovogodišnjem susretu sudjelovat će po dva djeteta i njihov voditelj/ica iz 15 Dječjih foruma odabranih prema dostavljenim izvještajima i provedenim aktivnostima, s time da pravo prvenstva imaju oni Dječji forumi koji su se prijavili za sudjelovanje u okviru prijedloga programa predloženog Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta za školsku godinu 2015/2016, za čiju provedbu nismo dobili potrebna sredstva.

Nakon uvida u dokumentaciju, na 11. susret Dječjih foruma Hrvatske sa saborskim zastupnicima pozvani su predstavnici Dječjih foruma iz Banove Jaruge, Čakovca, Dubrovnika, Kutine, Lovrana, Nove Gradiške, Ogulina, Preloga, Ravna Gora, Slatine, Mladost – Slatina, Tuhelja, Varaždina, Virja, Zaboka.

Molimo Vas da nam u što kraćem roku dostavite imena djece i voditelja sa svim potrebnim podacima ( ime i prezime, adresa stanovanja, OIB, JMBG, telefon i mail adresa) te naziv teme o kojoj bi Vaši forumaši govorili pred saborskim zastupnicima. Podatke možete dostaviti na e-mail: sanja@savez-dnd.hr

Troškove dolaska predstavnika Vašeg Dječjeg foruma snosit će Savez DND Hrvatske iz sredstava Udruge gradova.

S nestrpljenjem očekujemo Vaše odgovore i veselimo se skorašnjem susretu i druženju.

dječji forumi sabor2