Blog

Predstavljen CD Zabočkih mališana “Gle, igre li krasne!”

U prepunom atriju Osnovne škole Ksavera Šandora Gjalskog sinoć jeodržana promocija novog CD-a Zabočkih mališana “Gle, igre li krasne!”. Ovo je drugi CD zbora koji djeluje u Društvu Naša djeca. Materijali za CD, ukupno 21 dječja pjesma, pripremani su od proljeća uz pomoć Tonija Eterovića koji je bio zadužen za aranžmane, snimani su u studiju Carmen u Oroslavju, a miksani u studiju Toneter u Zagrebu. 

_mg_4329

– Na CD-u su dječje pjesme različitih autora, od svima dobro poznatih brojalica, dječjih pjesmica kojih se svi sjećamo iz djetinjstva. Posebni gost bio nam je Tomislav Goluban na tri pjesme. CD je stvarno dobro napravljen, djeca su to super otpjevala, aranžmani su izvrsni, a tri pjesme na kojima svira Tomi će biti veliki hitovi. To su pjesme “Tri mesara buhu klala”, “Smiješna pjesma” našeg producenta Tonija Eterovića i pjesma “Kad si sretan” koje je već puno ekploatirana, ali uz Tomija je dobila drugačiji zvuk – rekla je voditeljica zbora Jasenka Borovčak.

_mg_4469

Na promociji su stigli brojni roditelji, bake i djedovi, prijatelji, ali i gosti. Nazočne su pozdravili i zbor pohvalili gradonačelnik Zaboka Ivan Hanžek te predsjednica Saveza društava Naša djeca Aida Salihagić Kadić. Pod spretnom voditeljskom palicom Ide Hamer i Karla Kralja, kroz program je predstavljeno 19 pjesama s novog CD-a. Poseban gost bio je Tomislav Goluban, a zbor je nastupio pod vodstvom Jasenke Borovčak i uz klavirsku pratnju Lidije Jadek. Nakon što su mali izvođači uz dva bisa ispraćeni s pozornice uslijedilo je zajedničko druženje i domjenak za sve prisutne.

_mg_4337