Blog

PREMIJERA DJEČJE PREDSTAVE “ČAROBNA ŠKRINJA” U POREČU

Društvo Naša Djeca Poreč se može pohvaliti novim događanjima i bogatim programom. Ovaj put je riječ o predstavi za najmlađe i one malo starije “Čarobna škrinja”.

U subotu u 16 sati u porečkom kazalištu odigrana je pred prepunim gledalištem dječja predstava ”Čartobna škrinja” u produkciji Društva Naša djeca Poreč. Predstavu je napisala Ivana Domazet, režirali su je i uvježbali male i velike glumce Marija Biočić i Valentin Gašparini, u okviru dramske radionice koju vode s djecom u DND-u. Uloge odraslih ljudi ponijeli su članovi udruga USB i Društva prijatelja Giostre, koji su posudili i kostime za dio predstave.

Subotnja premijera nagrađena je burnim pljeskom koji su podjednako zaslužili svi koji su sudjelovali u nastajanju predstave. Najmanji u publici tako su se uživjeli u priču, da su dobacivali sugestije glumcima.

Reprize predstave DND priprema u utorak 22. i u srijedu 23. 12. od 9:30 za djecu iz vrtića i škola, prema unaprijed dogovorenom rasporedu. Sve koje su zainteresirani i u blizini pozivamo da pogledaju spomenutu predstavu. Sigurni smo da je odlična.