Blog

Savez DND pobjednik IKEA natječaja “Let’s play”!

Savez društava “Naša djeca” Hrvatske pobjednik je natječaja “Let’s play” koji svake godine tvrtka IKEA Hrvatska provodi u okviru svog društveno-odgovornog poslovanja kako bi istaknula pozitivan doprinos udruga koje djeluju u Hrvatskoj. Ove godine IKEA je izdvojila tri udruge koje su se natjecale u Natječaju za vrijednu donaciju. Udruge koje su uz Savez DND sudjelovale u Natječaju su udruga “Korak po korak” i “Igranje”, udruga za promicanje društvenih igara, no Savez DND je pobijedio s uvjerljivim vodstvom od oko 40 glasova prednosti. Članovi IKEA FAMILY kartice mogli su davati svoje glasove udruzi koja je u najvećoj mjeri osvojila njihova srca i ovim putem zahvaljujemo na ukazanom povjerenju svima koji su glasali za Savez DND.

IKEA je prepoznala Savez DND kao jednu od neprofitnih organizacija koja kontinuirano radi na promicanju prava djeteta na igru i na kvalitetno slobodno vrijeme što je bio glavni uvjet za ulazak u ovogodišnji Natječaj. IKEA je pobjedniku Natječaja namijenila vrijednu donaciju koja se temelji na prikupljenom prihodu od prodaje igračaka iz SAGOSKATT kolekcije.

Svečani event preuzimanja vrijedne donacije održan je 08. veljače 2020. u prostorima IKEA-e s predstavnicima Saveza DND-a. Tom prilikom za okupljenu djecu i roditelje organizirana je kazališna predstava za djecu dok je stručna suradnica Saveza DND-a gospođa Zvjezdana Balija održala likovnu i dramsku radionicu.

Hvala od srca još jednom svima koji su u Savezu DND prepoznali svog favorita za pobjedu!

https://masta-moze-svasta.hr/glasaj-za-dobrobit-djece