Blog

VESELI KOPRIVNIČKI FAŠNIK

U želji da potakne kreativnost djece i njegovanje tradicije podravskog kraja  Društvo “Naša djeca” Koprivnica već niz godina organizira izložbe dječjih likovnih radova na temu “Fašnik u dječjim očima”. U projektu sudjeluju djeca iz vrtića i osnovnih škola koja uz pomoć odgojiteljica i nastavnika stvaraju vrlo maštovite kreacije. Dio tog stvaralaštva u utorak su na Koprivničkom placu predstavili učenici 4. c razreda O. Š. Antun Nemčić Gostovinski s učiteljicom Đurđicom Pošta, koje su dočekali zaposlenici Komunalca s toplim čajem i medenjacima.

Dječji radovi radovi biti će izloženi i u predvorju Opće bolnice T. Bardek, Domu za starije i nemoćne osobe, Domu mladih, Podravki, Turističkoj zajednici grada, Upravnoj zgradi Komunalca te u Knjižnici i čitaonici F. Galović do 25. veljače 2020. godine.

Na dječjem odjelu koprivničke bolnice će se u sklopu projekta “Za osmijeh djeteta u bolnici” održati i kreativna radionica za izradu maski, što sve zajedno najavljuje tradicionalni Koprivnički fašnik u subotu 22. veljače na Zrinskom trgu.