Blog

SAVJETOVANJE AKCIJE “GRADOVI I OPĆINE – PRIJATELJI DJECE”

Središnji koordinacijski odbor akcije „Gradovi i općine – prijatelji djece“ u suradnji s Gradom Zagrebom – Gradskim uredom za obrazovanje, kulturu i šport poziva sve koordinatore i sudionike akcije na Savjetovanje „Gradovi i općine – prijatelji djece“ koje će se povodom Dana Konvencije UN-a o pravima djeteta održati u petak 20. studenoga 2015. godine u Starogradskoj vijećnici u Zagrebu s početkom u 10,00 sati.

Iz raznovrsnog programa izdvajamo predstavljanje nacionalnih indikatora za dobrobit djece u Republici Hrvatskoj, primjere iz prakse akcija i aktivnosti gradova i općina koji sudjeluju u Akciji te proglašenja i dodjela Povelja i Pohvala gradovima i općinama za Naj-akcije u 2015. godine. Savjetovanje završavamo svečanom dodjelom prestižnih titula grad/općina – prijatelj djece novim gradovima i općinama.

Osim odraslih predstavnika i koordinatora, na Savjetovanju očekujemo i aktivno sudjelovanje djece iz Dječjih vijeća i Dječjih foruma diljem Hrvatske.

U okviru Savjetovanja održat će se i svečani domjenak u Palači Dverce.

S obzirom na broj delegacija sastavljenih od odraslih i predstavnika djece, molimo Vas da OBAVEZNO POTVRDITE broj osoba u Vašoj delegaciji u Savez društava Naša djeca Hrvatske na: vlasta@savez-dnd.hr ili anna@savez-dnd.hr najkasnije do 18. studenoga 2015. godine.

Program Savjetovanja možete preuzeti OVDJE.

Veselimo se susretu, razmjeni iskustava i druženju čime obogaćujemo akciju „Gradovi i općine – prijatelji djece“.

 

Središnji koordinacijski odbor akcije „Gradovi i općine – prijatelji djece“