Blog

ODRŽANA PROMOCIJA DJEČJE KUHARICE “ZA PRSTE POLIZATI”NA INTERLIBERU

Kao što je i najavljeno, 13. i 14. studenog u vremenu 15:30-16:00h u partnerstvu sa Nakladničkom kuća Nika, održana je promocija dječje kuharice “Za prste polizati”na Interliberu, u paviljonu 6.

Snježana Krpes, autorica dječje kuharice “Za prste polizati” je u razgovoru sa Antoniom Erent Ondrušek iz Nakladničke kuće Nika, razgovarala o važnosti utjecaja zdravih prehrambenih navika na zdravlje djece koja je prisutna i u samoj dječjoj kuharici budući da kuharica na zabavan i poučan način podržava sudjelovanje djece u samoj pripremi jela te ujedno djeci izravno pruža informacije o kvalitetnim obrocima kao prevenciji zdravstvenih problema.

Osim važnih savjeta o pravilnim i zdravim prehrambenim navikama od najranije dječje dobi, posjetioci Interlibera imali su prilike i degustirati ukusne namaze te zdrave napitke od svježjeg voća i povrća.

Svježe voće i povrće osigurao nam je naš sponzor Povrće i voće svemoguće, te mu se ovim putem iznimno zahvaljujemo na susretljivosti i svim popratnim rekvizitima koji su doprinjeli da naša promocija istakne željeni cilj, a to je hraniti se zdravo od najranije dječje dobi. Zahvaljujemo se i Tvornici zdrave hrane na doniranim suncokretovim i sezamovim sjemenkama.