Blog

SPORTSKE VIJESTI IZ KOPRIVNICE: BABY FITNESS SLAVI DESETI ROĐENDAN

2000 beba u besplatnom projektu DND-a Koprivnica

Koprivnica,18.01. 2018. – Cijelo desetljeće u Koprivnici se odvijaju baby fitness radionice namijenjenje edukaciji roditelja, odnosno obiteljima djece do 12 mjeseci.Tematska predavanja i razgovori sa stručnjacima o pitanjima važnim za zdravo odrastanje, te vježbanje s fizoterapeutkinjom u tom su razdoblju na Bazene Cerine privukli oko 2000 beba. Članice baby fitness tima dr.med. Zorica Valentić, specijalista pedijatar, Ida Šipek, diplomirana psihologinja i Jasminka Potočnjak magistra fizioterapije, te od 2017. i Paula Kuharić, magistra psihologije, uz znanje i iskustvo s mališanima i njihovim roditeljima podijelile su i puno pozitivnih emocija.

Zahvaljujući UNICEFu na čiju inicijativu je projekt i započeo, te DND-u koji ga je nastavio uz podršku Grada i Županije, Baby fitness je za sve korisnike bio posve besplatan.

Obilježavanje značajne obljetnice održat će se u petak, 26. siječnja od 17 h do 18 h na bazenima Cerine. Dobro došli su svi dosadašnji polaznici Baby fitnessa za koje DND priprema poseban program pun igre i zabave.