Blog

HUMANITARNA AKCIJA DRUŠTVA NAŠA DJECA OZALJ I CRVENOG KRIŽA OZALJ

Kako je, sad već prošlo, božićno vrijeme, vrijeme darivanja, prošle su godine DND-ovci ostvarili suradnju  sa Crvenim križem Ozalj. Inicijativi, čija je svrha bila darivanje djece, korisnika različitih programa Crvenog križa Ozalj, djelatnici Crvenog križa Ozalj su se vrlo rad odazvali.

Kroz dvije Pričaonice, roditelji i djeca, njih dvadesetak  vjernih pričoslušača, s ljubavlju su izrađivali kuglice i čestitke za desetoro djece uzrasta od 2–11 godina starosti. Prigodne darove, zajedno sa slatkišima, vrijedni su djelatnici i djelatnice Crvenog križa Ozalj distribuirali djeci. Reakcije djece bile su različite, nekima su se više svidjeli slatkiši, drugima čestitke, no svima su se svidjele kuglice, možda zato jer je na svakoj bilo ime baš onog djeteta za kojeg je rađena.

Hvala svima koji su sudjelovali u ovoj plemenitoj akciji: djelatnicima/cama Crvenog križa Ozalj pod vodstvom ravnateljice Sanje Valčić, svim roditeljima i djeci koji su odvojili svoje vrijeme i s ljubavlju izrađivali darove za djecu te tetama pričalicama DND Ozalj, Bojani Cvijak i Sandri Turkanović. I hvala Bogdanu Bošnjaku, ravnatelju Gradske knjižnice i čitaonice Ivana Belostenca Ozalj u čijem prostoru se odvijaju sve Pričaonice pa tako i ove s humanitarnom notom, prije svega na strpljenju zbog svih šljokica koje su se, i unatoč čišćenju, još danima zadržale u knjižnici.