Blog

DND SLATINA: „VESELI SATOVI“ PROSLAVILI DJEČJI DOČEK NOVE GODINE

Društvo „Naša djeca“ Slatina organiziralo je Dječji doček Nove godine za sve mališane Slatine u Parku 136. Slatinske brigade, u gradskom paviljonu,  31. prosinca 2017. godine u 17:00 sati, u suradnji s Gradom Slatinom i Turističkom zajednicom grada Slatine. Djeca i roditelji dočekali su novu 2018. Godinu pjesmom i plesom te vatrometom i dječjim pjenušcem. Pjevačkim umijećem zabavljali su ih natjecatelji slatinskog dječjeg Festivala (održanog tijekom kolovoza 2017. godine), pjevajući zabavne pjesme. Polaznici Dječjeg kutka „Veseli sat“ Slatina, vijećnici Dječjeg gradskog vijeća grada Slatine te ostali mališani Slatine pokazali su svoja plesna umijeća, veseleći se i igrajući se u parku. Djeci i roditeljima sretnu, veselu i razigranu 2018. Godinu poželjeli su dječji gradonačelnik Noa Fazekaš, zamjenici gradonačelnika: Sanja Mrzljak Jovanić i Bojan Plantak, direktorica Turističke zajednice grada Slatine Vanja Lazić te predsjednica Društva “Naša djeca“ Slatina Snježana Pačarić. Druženje je nastavljeno uz glazbu i topli čaj.

Dječja nova godina slavi se i u Dječjem kutku „Veseli sat“ u Novoj Bukovici na Trgu dr. Franje Tuđmana u 12:30 h. Mnoštvo mališana i roditelja, uz pjevanje dječjih pjesmica i plesanje kaubojskog plesa, dočekalo je novu godinu. Čestitke im je uručio načelnik općine Tomislav Bračun.

Doček Dječjeg kutka „Veseli sat“, ogranak Josipovo, uljepšali su pjesma, ples, veselje i poneka krijesnica, kao i u Dječjem kutku, ogranak Novi Senkovac, u kojemu je dopredsjednica DND-a Slatina Sanja Bošnjak poželjela mališanima mnogo igre i veselja. Dječji pjenušac bio je neizostavni dodatak slavljena nove 2018. Godine u Dječjim kutcima „Veseli sat“.