Blog

TRAVANJ U SLATINI

 

Kreativne radionice
Članice Društva „Naša djeca“ Slatina proveli su dvije kreativne radionice cvjetne tematike povodom Sajma cvijeća koji se održao 23. travnja.
Na prvoj kreativnoj radionici izrađivali su se cvjetni ukrasi za vrata te šareni cvjetovi na štapićima koji mogu poslužiti kao ukras za vaze ili cvjetare.

Na drugoj kreativnoj radionice nastale su cvjetne čestitke.

 

 

 

Zelena čistka
Društvo „Naša djeca“ Slatina 22. i 23. travnja sudjelovalo je u globalnoj akciji „Zelena čistka – jedan dan za čist okoliš“ na tri lokacije.
22. travnja u 18:00 sati polaznici Dječjeg kutka „Veseli sat“ ogranak Senkovac čistili su okoliš, prikupljajući i razvrstavajući otpad. Isto su učinili, 23. travnja, forumaši Dječjeg foruma Mladost i Dječjeg foruma Osmijeh.

 

 

Sajam cvijeća
Dana 23. svibnja 2016. godine održan je Slatinski sajam cvijeća u organizaciji Grada Slatine, Savjetodavne službe i gradske Turističke zajednice. Društvo „Naša djeca“ Slatina posjetiteljima se predstavilo svojim kreativno izrađenim radovima – cvjetovima, cvjetnim ukrasima i cvjetnim čestitkama.

10

 

 

Humanitarna priredba, 26. travnja
Humanitarna priredba „Svijet mašte“ održana je 26. travnja s početkom u 19:00 h u dvorani Pučkog otvorenog učilišta Slatina. Svojim plesnim i dramsko-scenskim točkama te pjevačkim zborovima predstavila su se djeca i voditelji iz OŠ Josipa Kozarca, OŠ Eugena Kumičića, Dječjeg vrtića Suncokret, Dječjeg vrtića Zeko, Dječjeg kutka „Veseli sat“ Slatina i Dječjeg kutka „Veseli sat“ ogranak Senkovac. Prihod prikupljenih sredstava priredbe namijenjen je organiziranju Cvjetnog korza koji će se održati 29. svibnja 2016. godine.