Blog

U ZABOKU SE 3. I 4. LIPNJA ODRŽAVA 12. SUSRET DJEČJIH VIJEĆA HRVATSKE

Ovaj vikend se održava 12. Susret Dječjih vijeća Hrvatske u Zaboku, gradu prijatelju djece,  u organizaciji Saveza društava Naša djeca Hrvatske i domaćina Grada Zaboka te uz suradnju Koordinacijskog odbora akcije „Grad Zabok – prijatelj djece“, Krapinsko-zagorske županije i Društva Naša djeca Zabok. Financijski pokrovitelji susreta su Grad Zabok, Krapinsko-zagorska županija i Ministarstvo socijalne politike i mladih RH u okviru projekta „Aktivna dječja participacija u lokalnoj zajednici – rad Dječjih vijeća“.

Susret započinje u petak, 3. lipnja 2016., u 17,00 sati u OŠ K. Š. Gjalski svečanim programom otvaranja u kojemu će nastupati djeca iz Grada Zaboka i Društva Naša djeca Zabok.

Prvog dana Susreta bit će predstavljeni i proglašeni Naj-projekti Dječjih vijeća za 2016. godinu. Drugog dana Susreta, 4. lipnja održavat će se radionice za djecu-vijećnike na temu „Prebaci na volontiranje“ te okrugli stol za voditelje na temu „Suradnja i komunikacija Dječjih vijeća s lokalnom zajednicom.“

Na Susret je prijavljeno 14 Dječjih vijeća iz: Čakovca, Dubrovnika, Koprivnice, Kutine, Ogulina, Opatije, Pregrade, Pule, Rovinja, Solina, Tuhlja, Varaždina i Velike Gorice, te domaćini iz Zaboka.

Program Susreta možete preuzeti na linku.