Blog

VJEŠTIČJE IGRE – NEZABORAVNO VJEŠTIČJE DRUŽENJE U ZABOKU

  1. godinu za redom Društvo Naša djeca Zabok organizira Vještičje igre u parku Milana Prpića na kojima se okupi izuzetno velik broj djece i roditelja na omiljenoj manifestaciji povodom Noći vještica

Vještičja zabava za sve generacije

I ove je godine bilo puno vještičje zabave i smijeha u parku Milana Prpića u Zaboku, a mališani već nekoliko tjedana pripremaju kostime te su kreacije i maske svake godine sve maštovitije i maštovitije. Cilj je da se klinci maskiraju u svoje omiljene likove zajedno s roditeljima te da provedu vrijeme u zajedničkom druženju i igranju. Niti ova godina nije mogla proći bez delicija iz vještičje kuhinje te su volonterke DND-a pripremile prefine vještičje kolačiće i lizalice koje su izazvale veliku znatiželju i interes zbog prigodnih dekoracija i slasnog okusa te su ih djeca i roditelji odmah i degustirali. Svatko si je za uspomenu na ovo „nezaboravno vještičje druženje“ mogao odabrati prigodni magnetić, lampion ili igračku te se osvježiti vještičjim koktelima.

Veliki broj djece uključio se u omiljene Vještičje igre s rekvizitima koji su se izrađivali u kreativnim radionicama DND-a Zabok tako da su djeca uživala u igrama Prenošenje tikvica, Igra lampionima, Nahrani čudovište, Čudovišno kuglanje, Jahanje na metli i Vještičji hokej.

Sav prihod sakupljen dobrovoljnim prilozima namijenjen je ljetovanju djece iz obitelji slabijeg materijalnog stanja koje Društvo Naša djeca Zabok već dugi niz godina zajedno organizira s Osnovnom školom K.Š. Gjalskog i Gradom Zabokom u sklopu akcije „Grad Zabok – prijatelj djece“. Veseloj i zabavnoj atmosferi doprinijeli su mnogobrojni volonteri i volonterke DND-a Zabok koji s velikim entuzijazmom daruju svoje slobodno vrijeme kako bi djeci uljepšali njihovo djetinjstvo i pravo na igru.