Blog

ZBORNIK PORUKA DJECE ODRASLIMA-NEKA ODRASTANJE BUDE DJEČJA IGRA

NIVEA i Savez društava Naša djeca Hrvatske u 2014. godini proveli su zajednički  projekt „Neka odrastanje bude dječja igra“ kojim se željeli  naglasiti važnost igre za dječji razvoj te dati doprinos u stvaranju boljih uvjeta za odrastanje djece i mladih diljem Hrvatske.

NIVEA i Savez društava Naša djeca Hrvatske u sklopu projekta „Neka odrastanje bude dječja igra“ proveli su i tradicionalnu akciju prikupljanja dječjih poruka odraslima Saveza društava Naša djeca Hrvatske. Ovom je akcijom preko društvenih stranica, preko DND-a, vrtića i škola prikupljeno više od devet stotina dječjih poruka i crteža, a najmaštovitiji su objavljeni u ovom jedinstvenom Zborniku naslovljenom „Neka odrastanje bude dječja igra“, a za čije je objavljivanje sredstva osigurala NIVEA .

Ovom prilikom vas obavještavamo da su zbornici krenuli prema vašim adresama (svim Društvima Naša djeca , školama i vrtićima koji su sudjelovale na  projektu). Ukoliko vam zbornici nisu stigli na adresu možete nam se javiti (imamo još nekoliko primjeraka) ili ga prolistajte ovdje i pročitajte što mališani imaju reći o ljubavi, sreći, obitelji, igri, domu i drugim bitnim stvarima.