Blog

U ČETVRTAK POČINJE ZNANSTVENO – STRUČNI SKUP “DIJETE, KNJIGA I NOVI MEDIJI”

Filozofski fakultet Split i Savez društava Naša djeca Hrvatske pozivaju Vas na znanstveno – stručni skup “Dijete, knjiga i novi mediji ” koji će se održati 22. i 23. rujna u Splitu, Filozofski fakultet Sveučilišta u Splitu, Put iza nove bolnice 10c (Zgrada Franjevačkog klerikata, istočni ulaz).

Skup započinje svečanim otvaranjem u 10,00 sati, a nastavit će se pozvanim predavanjem izv. prof. dr. sc. Diane Zalar i temom: „Leptira umjesto lektire (Potpomažu li novi mediji čitanje ili mu odmažu)“. Tijekom dva dana trajanja skupa ugledni znanstvenici, profesori, nastavnici, odgajatelji i praktičari u tri sekcije iznijet će dostignuća, saznanja, primjere dobre prakse, istraživanja o važnosti knjige, književnosti, udžbenika, priručnika i novih medija u ranoj, predškolskoj i osnovnoškolskoj dobi djeteta za djetetov rast, razvoj, kreativnost i učenje.

Na skupu se očekuje stotinjak sudionika s područja cijele Hrvatske, ali i inozemstva. Skup je namijenjen djelatnicima iz sustava ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja, djelatnicima iz sustava osnovnog odgoja i obrazovanja, sveučilišnim nastavnicima i znanstvenicima te nakladnicima.

Pozivnicu skupa možete preuzeti ovdje.  Program skupa nalazi se na linku.

Za više informacija o skupu obratite nam se u Savez društava Naša djeca Hrvatske

Kontakt osoba:  Karolina Grgić (karolina@savez-dnd.hr ) ili na broj telefona: 01 4922 956