Blog

AKTIVNI RUJAN U SLATINI

U organizaciji Društva Naša djeca Slatina, u suradnji sa Biciklističkim klubom Slatina, 31. kolovoza 2013. je u gradu održana 1. rolijada – natjecanje djece do 10 godina starosti. Najmlađi Slatinčani sudjelovali su zajedno sa svojim roditeljima u utrci bicikala na guranje. Malo stariji pokazali su svoje znanje i spretnost u vožnji romobila, rola i bicikla s pomoćnim kotačima. Svim natjecateljima uručena je uspomena na 1. rolijadu dok je priznanja pobjednicima uručio zamjenik gradonačelnika dr. Miroslav Venus. 

Fotografije i video s rolijade i imena pobjednika pogledajte na ovoj poveznici.

 

Sredinu rujna obilježio je izlet u nepoznato. U subotu 14. rujna, Društvo “Naša djeca” Slatina, u okviru obilježavanja Dana igara, organizirao je izlet u prirodu. Okupilo se oko 150 sudionika – djece, roditelja i članova DND, odnosno voditelja igraonica s djecom i roditeljima. Vesela povorka krenula je iz Gradskog parka oko 10 i 30 sati. Na igralište u Potočane su preko Vidikovca, vinograda, voćnjaka i šume stigli nakon sat vremena laganog hoda. Na cilju ih je dočekao topli čaj nakon čega su vrijeme prikratili igrom.

Više o igrama u Slatini pogledajte ovdje i ovdje.

 

U okviru proslave Dana Virovitičko- podravske županije na Trgu kralja Tomislava u Virovitici održan je sedmi po redu Dan udruga. Na ovogodišnjem Danu udruga sudjelovalo je i Društvo Naša djeca Slatina te su njegovi predstavnici imali prigodu razmijeniti svoja iskustva i dogovoriti neke buduće zajedničke aktivnosti s predstavnicima još 46 drugih udruga. Posjetitelji su, pak, mogli razgledati brojne štandove, upoznati rad lokalnih i udruga izvan županije te nazočiti bogatom kulturno-umjetničkom programu.

Više o Danu udruga možete doznati ovdje.