Blog

DJECA U VIJEĆNICI GRADA BAKRA

Povodom dječjeg tjedna, Društvo „Naša djeca“ Bakar tradicionalno posjećuje gradonačelnika Grada Bakra. Djeca uvijek s veseljem očekuju taj dan: osjećaju se dobrodošlo i ugodno te dobiju odgovore na sva svoja pitanja vezana uz odrastanje u svom gradu.

Srijedu, 3. listopada, u odsutnosti gradonačelnika Tomislava Klarića, djecu i voditeljice su primili dogradonačelnik Grada Bakra Tomislav Dundović, pročelnica Ureda Grada Bakra Maja Šepac Rožić i referentica za zdravstvo, socijalnu skrb, kulturu, šport, odgoj i obrazovanje Nena Gudac.

Djeca su postavljala pitanja vezana uz ekologiju i školstvo. Najviše su ih zanimali odgovori za temu uređivanja parkova i igrališta. Dogradonačelnik je pažljivo saslušao dječje prijedloge koji su važni za kvalitetnije i bezbrižnije odrastanje djece.

Djeca su se zahvalila na svemu što Grad Bakar čini za njih samih, te na dugogodišnjoj suradnji i potpori Društvu „Naša djeca“ Bakar. U ugodnom i veselom druženju i čašćenju brzo su protekli popodnevni sati, te smo ugovorili sastanak i za slijedeću godinu.

Maja Dujmić Pavletić