Blog

DJEČJI TJEDAN U BAKRU

U prvom tjednu listopada započinje godišnja akcija i aktivnosti posvećena djeci, tzv. Dječji tjedan. Započinje ponedjeljak kada se obilježava Međunarodni dan djeteta pod motom „Ljubav djeci prije svega“.

Kako je jedna od uloga i ciljeva Društva „Naša djeca“ volonterski i društveni rad s djecom, te organiziranje igara i stvaralačkih aktivnosti s djecom i za djecu, volonterke DND-a Bakar su se potrudile i ove godine što bolje i aktivnije uključiti u obilježavanje Dječjeg tjedna.

Tako je ponedjeljak započeo neizostavnim posjetom gradonačelniku i dogradonačelniku Grada Bakra. Članovi dramsko-recitatorske grupe prezentirali su svoj rad i upoznali gradonačelnika sa budućim radom i programom u ovoj školskoj godini.

Dječji tjedan se nastavio s „pričaonicom“ i likovnom radionicom u GK Bakar.

Utorak je dramska grupa održala dramske i scenske igre u koje su se uključili mali ali i veliki posjetitelji.

Srijeda je bio dan za Bajkaonicu. U ugodnom i toplom ambijentu prostorijama Društva djeca su sa zanimanjem i u tišini slušala bajke i priče.

Četvrtak su tete iz Društva djeci priredile slatko iznenađenje pod nazivom Palačinka party.

Petak je dan rezerviran za likovnu radionicu, a subotu nam se nasmiješilo sunce te su se djeca mogla s veseljem igrati i zabavljati na Žalu ribara.

Hvala svima koji podržavaju rad DND-a Bakar a posebno svoj djeci koja su sudjelovala u ovom Dječjem tjednu.