Blog

DJEČJI TJEDAN U ČAZMI

Društvo Naša djeca Čazma u Dječjem tjednu provelo je slijedeće aktivnosti:

1. Utorak, 4. listopada 2016.

Posjet djece predstavnika DND Čazma Radio BBR-u – predstavljanje rada DND Čazma i najava aktivnosti u Dječjem tjednu.

2. Srijeda, 5. listopada 2016.

Posjet učenika 4. Razreda OŠ Čazma i predstavnika DND Čazma gradonačelniku Čazme kojem su uputili zahvale za besplatne udžbenike, koje su dobili svi učenici OŠ Čazma u ovoj šk. god., kao i zahvale za novoizgrađeno autobusno stajalište i spojnu cestu za školski autobus u neposrednoj blizini škole. Osim zahvala djeca su izrazila svoje želje i dala prijedloge za još ljepše odrastanje u malom gradu Čazmi.

3. Četvrtak, 6. listopada 2016.

ŠMINKERAJ I FRIZERAJ – zajedničko druženje roditelja i djece (mahom majki i djevojčica) u prostorijama DND Čazma kojim se ujedno obilježio Međunarodni dan djevojčica te je djevojčicama poklonjena posebna pažnja i to na način koji im se najviše svidio, šminkanjem i friziranjem, te uputama o njezi lica koje je sklono promjenama u pubertetu.

4. Subota, 8. listopada 2016.

Zajednički izlet članova DND Čazma, djece i roditelja koji podržavaju rad DND Čazma, u Zagreb s ciljem posjete parku Bundek i Dječjem festivalu u Cinestaru gdje su gledali crtani film Rode.

Aktivnosti koje su planirane za petak, 7. listopada, a to su „IGRE NA DJEČJEM IGRALIŠTU“ nisu realizirane zbog loših vremenskih uvjeta kao ni
OBITELJSKA BICIKLIJADA koja je planirana za nedjelju, 9. listopada zbog slabog odaziva građana.

Slike s raznolikih događanja povodom Dječjeg tjedna u Čazmi pogledajte u galeriji: