Blog

DND OZALJ – RADIONICA IGARA NA OTVORENOM

U četvrtak, 17. rujna 2015., održana je radionica igranja igara na otvorenom za roditelje i djecu u prostoru Starog grada Ozlja u suradnji sa Zavičajnim muzejom Ozalj s kojim su ujedno obilježili i Dan igara (23.9.).

Voditeljica Sandra Turkanović najprije je upoznala roditelje sa projektom „Neka odrastanje bude dječja igra“ te o važnosti igre za djecu, a zatim su druženje započeli sa igrama upoznavanja (Osjećaji, Preuzimanje imena, Hobi igra) nastavili smo sa govornom igrom Kaladont, dramskom igrom Kućice, a na kraju su igrali  natjecateljske igre koje su se svima najviše svidjele (Topfschlagen – udariti lonac, Uže ispod stolca, Jabuka na stolcu, Prenošenje ping-pong loptice u kuhači, Rakovi, Jedan stolac manje).

Zahvaljuju se v.d. ravnatelju Zavičajnog muzeja Stjepanu Bezjaku na ustupljenom prostoru, Mariji Sorić na pomoći voditeljici u realizaciji i zarazno dobrom raspoloženju, posebno se zahvaljuju hvala tati Kruni na višednevnoj podršci i pomoći i naposljetku, te hvala svim roditeljima i djeci koja su sudjelovala. Bilo im je zabavno, a dokaz tome su i upiti kad će se opet ovako zajedno igrati.