Blog

DONACIJA KAUFLANDA DND-u POREČ

U akciji „Djela, ne riječi zajednicu liječi”, koju je tijekom prosinca prošle godine provodio porečki Kaufland, Društvo “Naša djeca” Poreč dobilo je najviše glasova kupaca, te time donaciju Kauflanda u iznosu od 5.000 kuna za projekte koje provode s djecom i za djecu.
Simbolični bon na 5.000 kuna u sjedištu DND-a Poreč uručio je predsjednici udruge Sonji Kotur Lovreković voditelj porečke poslovnice Kauflanda Dragan Ramljak.
DND Poreč zahvaljuje porečkoj poslovnici Kauflanda što ih je uz još dvije udruge uvrstio na letak za glasanje, a jednako tako i svim sugrađanima koji su na listiću zaokružili DND i time pomogli provođenje programa za djecu.
Predsjednica udruge rekla je da će novac biti iskorišten za djelomično pokrivanje troška tiskanja zbirke pripovjedaka o dječaku Noelu, koje je napisala volonterski Ivana Domazet, a Goran Prodan je volonterski priprema za tisak, a priče su bile postavljene na pozornicu i igrane za školsku djecu. Osim toga, novac bi mogao biti iskorišten i za uvođenje nove serije cjelogodišnjih radionica lego robotike, odnosno programiranja.