Blog

DRUŠTVO NAŠA DJECA OZALJ – „KNJIGU NA SUNCE!“

Iako smo našu “Knjigu” namjeravali održati na otvorenom, na dekicama na travi, još pred kraj travnja, konstantno kišno vrijeme nije nam to dopuštalo. I baš kad smo pomislili da smo uspjeli u naumu,  na dan njenog održavanja, 13. lipnja 2014. vrijeme je i opet pokušalo pokvariti naše planove, namrgodivši nebo točno pred sam početak. No, ovaj put nismo se dali – održali smo je u našoj dragoj knjižnici. Atmosfera je bila odlična, a svojim dobrim raspoloženjem sami smo si stvorili sunce unutar knjižnice.

Čitali smo priče, odgledali igrokaz “Puž na carinskom pregledu” i predstavu “Priredba” dramske skupine DND Ozalj, uručili posebne nagrade za najvjernije pričoslušačice Pričaonice, družili se s gostom iznenađenja – gradonačelnicom Ozlja Gordanom Lipšinić, darivali dobitnike naše nagradne igre slikovnicama hrvatskih dječjih pisaca dobivenih od Saveza društava Naša djeca Hrvatske i za kraj se zdravo zasladili jabukama – kraljicom među voćem.

Hvala svima koji su sudjelovali u stvaranju programa kao i našim posjetiteljima na tako lijepom odazivu. Tim više što je manifestacija dio nacionalne kampanje “Čitaj mi!” – za promicanje čitanja naglas djeci od najranije dobi. Vidimo se sljedeće godine na drugoj po redu “Knjizi na suncu!”! :)

                                                                                                                   Sandra Turkanović,

DND Ozalj