Blog

DRUŠTVO NAŠA DJECA ZABOK ORGANIZIRALO JUICE KARAOKE

U nedjelju 5.svibnja u 17 sati DND Zabok s Dječjim gradskim vijećem i Dječjim forumom „Bonkasy“ u okviru projekta „Budi neovisan“ organiziralo je Juice karaoke.

juice_karaoke_020

Juice karaoke organizirane su u okviru Juice projekta koji DND Zabok zajedno provodi s Savezom društava Naša djeca Hrvatske i još nekolicinom Društava Naša djeca u Hrvatskoj. Juice projekt se bavi prevencijom i suzbijanjem alkoholizma među djecom i mladima. Glavni mu je cilj promicanje opasnosti konzumiranja alkohola i organiziranje bezalkoholnih zabava za mlade te je namijenjen učenicima viših razreda osnovne škole. Za članove Dječjega gradskog vijeća i Dječjeg foruma održane su tri edukativne radionice te Parlaonica na temu „Postoji li dobra zabava bez alkohola?“ koje je vodila Jana Borovčak, volonterka DND-a Zabok.

juice_karaoke_091

Juice karaoke održane su u Zelenoj dvorani koja je idealna za ovakvu vrstu druženja, a za pripremanje bezakoholnih koktela pobrinuli su se članovi i članice Dječjega gradskog vijeća i Dječjeg foruma uz pomoć volonterki DND-a Jane Borovčak, Nikoline Tustić i voditeljice DGV-a Jasenke Borovčak.

juice_karaoke_024

Svoja pjevačka umijeća pokazala je nekolicina pjevača i pjevačica, a publika ih je bodrila sa svakom pjesmom. Najvažnije je bilo pokazati kako se može dobro zabaviti uz muziku i bezalkoholne koktele u kojima su svi uživali tako da je potvrđena činjenica da postoji dobra zabava bez alkohola!