Blog

GRAD OPATIJA DOMAĆIN 14. SUSRETA DJEČJIH VIJEĆA HRVATSKE

Idući tjedan je 14. Susret Dječjih vijeća Hrvatske koji će se održati 30. i 31. listopada 2018. godine u Centru Gervais u Opatiji, s početkom u 10.00 sati, a nastavit će se proglašenjem Naj-projekata Dječjih vijeća u 2018. i dvodnevnim edukativnim i zabavnim radionicama za djecu i odrasle sudionike pod nazivom „Participirajmo – uključivanje Dječjih vijeća u procese odlučivanja na EU razinama“.

Domaćini ovogodišnjeg 14. Susreta Dječjih vijeća Hrvatske su Društvo „Naša djeca“ Opatija i Dječje  gradsko vijeće Grada Opatije. Susret je dio velike europske konferencije „Gradimo bolju Europu s djecom: pridružite nam se!“ Eurochild organizacije. Dođite i pridružite nam se u Opatiji te podržite dječju participaciju. Družimo se sa malim vijećnicima iz: Čakovca, Dubrovnika, Jastrebarskog, Karlovca, Koprivnice, Nove Gradiške, Ogulina, Opatije, Pregrade, Preloga, Pule, Rovinja, Šibenika, Tuhelja, Varaždina i Velike Gorice.

Sve novosti pratite na našim mrežnim stranicama i na stranicama domaćina: http://dnd-opatija.hr/en/ Vidimo se u Opatiji.