Blog

NASTUPI IZ 17 DRUŠTAVA “NAŠA DJECA” ODUŠEVILI ČAZMU PROŠLI VIKEND NA JOŠ JEDNOJ SMOTRI DJEČJEG STVARALAŠTVA

Iza nas je 22. SMOTRA DJEČJEG STVARALAŠTVA DRUŠTAVA NAŠA DJECA HRVATSKE, dojmovi su nam se slegnuli, a sad slijede zahvale i fotografije.

Ove godine domaćin Smotre je bio Grad Čazma. Nastupili su mališani iz 17 Društava “Naša djeca” Hrvatske. Od srca zahvaljujemo svim organizatorima, domaćinima, suradnicima i prijateljima, velikima i malima, koristimo ovu priliku i javno vam se zahvaliti na prekrasnom vikendu koji je iza nas. Smotra društava “Naša djeca” je uvijek, događaj koji bez velikog angažmana volontera Društva „Naša djeca“ u ovom slučaju DND-a Čazma na čelu s predsjednicom DND gospođom Ivanom Popilovskom, ravnateljice gospođe Jadranke Kruljac Sever i njezina osoblja Centra za kulturu Čazma te financijske i logističke podrške Grada Čazme i gospođe Elvire Babić Marković, pročelnice Upravnog odjela za društvene djelatnosti ne bi dosegao ovako kvalitetan nivo, kao što je.

Od srca zahvaljujemo, prije svega, našim dragim DND-ovcima, predvođenima Ivanom i Gordanom i velikom broju volontera, zatim gospodinu gradonačelniku Dinku Piraku što je omogućio i dao zeleno svjetlo da ove godine Smotra bude upravo u Čazmi-prijatelju djece te domjenku dobrodošlice, gospođama Elviri Babić Marković i Jadranki Kruljac Sever koje su animirale djelatnike Grada i Centra za kulturu da nam budu na raspolaganju, gospođi Baćani Nedeljki, predsjednici Gradskog vijeća na sudjelovanju na otvaranju Smotre, kustosici Maji Cepetić Rogić na stručnoj pomoći oko izložbe dječjih radova, profesorici Nikolini Brajković Draguljić na stručnim glazbenim osvrtima, akademskom grafičaru i učitelju likovne kulture gospodinu Matku Antolčiću na kreativnim radionicama s djecom, svim ravnateljima i djelatnicima ustanova, udruga, društava koji su pomogli u organizaciji Smotre, tehničkom osoblju iz Centra za kulturu, osoblju iz Restorana Ana, gospodinu Salaju na božićnom ugođaju na imanju Salaj, volonterkama DND na koordinaciji i pomoći oko svih poslova, djeci-voditeljima i njihovim nastavnicama  na vođenju programa, svoj djeci domaćinima i njihovim roditeljima koji su ugostili djecu iz cijele Hrvatske te svim sponzorima i medijskom pokrovitelju Super Radiju. Zahvaljujemo još jednom svim  mališanima i njihovim voditeljima koji su nas oduševili svojim nastupima te pokazali kako predano rade tijekom cijele godine. Hvala našem dragom stručnom žiriju, našim dugogodišnjim suradnicama Kseniji Rožman i Desanki Virant.

Organizatori ovogodišnje smotre su: Savez društava “Naša djeca” Hrvatske, Društvo “Naša djeca” Čazma i Grad Čazma. Hvala i svim medijima koji su bili s nama prošli vikend i koji su popratili Smotru. Hvala fotografu, gospodinu Davoru Kirinu, čije ćete fotografije imati priliku vidjeti. U revijalnom djelu Smotre smo imali priliku uživati u nastupima: DND-a Čazma i njihovoj scenskoj igri “Škola za život”, suvremenom plesu DND-a Pula, u poeziji naslova “Miliću moj” iz DND-a Bakar, suvremenom plesu  naziva “Volimo plesati” također u izvedbi DND- Pula, scenskoj igri DND-a Šibenik, recitalu “Nostalgija” DND-a Bakar te suvremenom plesu DND-a Našice.

Smotra je u svakom pogledu bila uspješna i vjerujemo da dijelite našu sreću i zadovoljstvo. Sada nestrpljivo čekamo kandidate za iduću Smotru i veselimo se planiranju iste!