Blog

HUMANITARNA AKCIJA “ZA MALA HRABRA SRCA”

Na inicijativu Društva Naša djeca Sisak , uz podršku Dječjeg foruma „Happy Kids“, osnovnih i srednjih škola grada Siska, pokrenuta je akcija „ Za mala hrabra srca“. Akciju ćemo proširiti na cijelu Hrvatsku.U akciji se prikupljaju novčani prilozi za digitalni kardiološko- vaskularni color doppler za Odjel dječje kardiologije KBC Rebro, Zagreb, Klinika za pedijatriju.To je jedini odjel u Republici Hrvatskoj koji pruža odgovarajuće brigu djeci od rođenja. Pojednostavljeno radi se o UZV aparatu, kojem se još u maminom trbuhu mogu otkriti problemi sa srcem nerođene bebe, i dijete na vrijeme operirati.Ovim aparatom pomoglo bi se svim bebama i roditeljima, jer više ne bi trebali ići na UZV izvan Hrvatske i dobili bi odmah liječničku pomoć.

Sredstva za ovaj aparat su naizgled velika, treba  prikupiti 609.538,00kuna, stoga se obraćamo svim ljudima dobra srca, da svojim prilogom pomognu spasiti jedan mali ljudski život, što je najvrednije na ovome svijetu.

Zamoljavamo Vas da svatko u svom kolektivu, udruzi upozna ljude s ovom akcijom, da se što prije prikupi novac, i konačno djeca sa srčanim oboljenjima imaju jednake šanse za život kao i sva druga djeca rođena zdrava.

 Svi zainteresirani mogu svoj prilog uplatiti na:

ŽIRO RAČUN : 2340009-1110049659

DRUŠTVO NAŠA DJECA SISAK

OKTAVIJANA AUGUSTA 1, 44000 SISAK   

MB 1184393; ŠIFRA DJELATNOSTI  91330

(uz naznaku:  ZA UZV APARAT)

 Predračun.pdf 

Voditeljice Dječjeg foruma

                                                       6825