Blog

I Savez DND Hrvatske je dio projekta “DOBRA DJELA STVARAJU HEROJE”

Dragi naši, sretni smo što s vama dijelimo super vijest! Savez društava “Naša djeca” Hrvatske postaje dio projekta “Dobra djela stvaraju heroje!” To znači da smo dio društveno odgovornog projekta koji je pokrenula kompanija Daibau International i hvala im na tome.

Cilj projekta je informirati tvrtke o radu neprofitnih organizacija i potaknuti ih na sudjelovanje u ostvarenju misija i vizije udruga te zadovoljenju potreba korisničkih skupina.

Više o projektu možete pročitati na web stranici: https://www.emajstor.hr/dobra_djela_stvaraju_heroje

Hvala portalu e – majstor što je prepoznao naš vrijedan rad i naše djelovanje s djecom i za djecu i to još od 1950. godine!

O projektu “Dobra djela stvaraju heroje”

Partnerstvo za dobrobit društva dobrotvorni je projekt nastao pod okriljem portala E – majstor. Svjesni smo prirode dobročinstva za društvo i osjećamo odgovornost da, kao jedan od vodećih predstavnika građevinske industrije, podržimo pozitivne promjene u društvu. Cilj svih partnera koji sudjeluju u projektu (investitori, tvrtke i organizacije) je stvoriti sinergiju koja treba doprijeti do sve većeg broja ljudi kojima je pomoć potrebna.

Hvala svima koji svojim sudjelovanjem doprinosite projektu jer na taj način svijet činimo boljim mjestom za sve nas.