Blog

KAMPANJA DND-ovke LOKALKE i DND-ovci LOKALCI, SUZANA TABORŠAK, DND ZAGORSKA SELA

Danas vam predstavljamo još jednu vrijednu volonterku iz Društva “Naša Djeca” Zagorska Sela, gđu. Suzanu Taboršak, po struci medicinsku sestru. Za Suzanu kolegice kažu da se uključuje u sve radne akcije čak i kopa jame za sadnju drveća, sve što je potrebno da oplemeni rad Društva i zajednice u kojoj je aktivna. Društvo “Naša djeca” Zagorska Sela aktivno je sa radom od 2019. godine, a otad i Suzana volontira u Društvu. Pročitajte intervju sa Suzanom u nastavku:

1.   Koja je Vaša motivacija broj 1 za volontiranje u Društvu „Naša djeca“?

  • Moja motivacija broj 1 za volontiranje u DND-u je učiniti nešto lijepo i ugodnije za našu djecu, pa time i za našu cijelu zajednicu.

2.   Kada i kako ste se odlučili volontirati?

  • Odlučila sam se volontirati osnivanjem naše udruge DND Zagorska Sela zbog  doprinosa lijepih i radosnih trenutaka našoj djeci na njihovo najljepše razdoblje u životu.

3.   Najdraže volontersko iskustvo, imate li ga, ako da koje je?

  •  Svaka akcija do sada je bila lijepo i veselo iskustvo. Možda bi kao najljepše izdvojila ocrtavanje igrališta bojama i raznim igrama.

4.   Kako volonterski angažman oplemenjuje vaš život? Opišite nam neki svoj „feel good“ moment?

  • Volonterstvo u meni pobuđuje zadovoljstvo, radost i ushićenost. Najljepši dio i nagrada nam je kada vidimo zadovoljstvo na dječjim licima i kada naša akcija bude na radost svih nas – naše djece ,pa i nas roditelja.

5.   Smatrate li da svojim primjerom potičete druge na volontiranje, jeste li nekog već regrutirali u volonterske redove u Društvo „Naša djeca“?

  • Smatram da svojim primjerom potičem druge na volontiranje. Dogodilo se da sam uz razgovor i predočenje pojedinih rezultata naše akcije potaknula neke nove volontere da nam se pridruže.

6. Je li vaši sugrađani prepoznaju rad DND-a odnosno vas volontera?

  • Rad nas volontera u našoj Općini je itekako prepoznat i redovito dobivamo pohvale sa svih strana.

7. Kako biste u tri riječi opisali što je volontiranje? 

  • Za mene je volontiranje – SREĆA, ZADOVOLJSTVO, POTICAJ!!