Blog

KIĆENJE JELKE U NAŠICAMA

U organizaciji DND-a Našice djeca Dječjeg foruma iz Osnovne škole Dore Pejačević u pratnji voditeljice učiteljice Ružice Belunjak u utorak 15.12.2015. božićnim ukrasima dekorirali su prostore gradske uprave Našice..

Ovom tradicionalnom ukrašavanju bio je prisutan i gradonačelnik grada Našica Krešimir Žagar koji je djeci rado pomogao u ukrašavanju božićnih borova te ih je nakon toga sve ugostio u Gradskoj vijećnici i počastio prigodnim poklonima.

„Okitili smo dva bora, ukrase su pripremali u školi uz svoje roditelje. Ovo je tradicija koja se održava na ovaj način unazad desetak godina, pa je u redu da i ove godine pred božićne blagdane ukrasimo prostorije naše općine. Svi smo radosni i veseli, i drago nam je da nas je gradonačelnik primio ovako lijepo.“- rekla je među ostalim voditeljica Ružica Belunjak.

„Bio je to jedan sat lijepog druženja i zajedničkog rada djece,voditeljice i gradonačelnika koji je rezultirao lijepo ukrašenim jelkama u prostorijama  Gradske uprave Našice. Veselimo se ovakvim događanjima jer su djeca ukrase izradila sa puno ljubavi , a barem je  nakratko u Gradskoj upravi umjesto gradskih poslova, tema i problema zavladao dječji smijeh i žamor „-rekla nam je predsjednica DND-a Našice Darija Vlajnić