Blog

LIONSI URUČILI VRIJEDNU DONACIJU DND-u NAŠICE

Danas su u prostorijama Društva Naša djeca Našice predstavnici Lions kluba Našice ponovno predali donaciju. Kao i prije tjedan dana u vrtiću Zvončić, donaciju su članovima DND-a predali predsjednik Lions kluba Našice Željko Crnković, član Hrvoje Šimić i drugi guverner Hrvatske i tajnik Lions kluba Našice Mladen Kajganić.

Par riječi o ovoj donaciji kao i o onoj koju su upriličili prije tjedan dana rekao je predsjednik Lions kluba Našice Željko Crnković.

„U prosincu gotovo svake godine Lions klub Našice organizira Lions bal humanitarnog karaktera. Tako je bilo i ove godine kada smo uspjeli prikupiti 7200 kuna. Moram napomenuti da sve ove akcije ne bi bile moguće bez sudjelovanja donatora, a to su ove godine bile firme Feravino i Belje, kao i Grad Našice. Ovom prilikom im stvarno zahvaljujem jer zahvaljujući njihovim donacijama, a naravno i gostima koji su došli na bal mi smo uspjeli prikupiti ova sredstva. Sredstva su prikupljena za Društvo Naša djeca Našice kao i za dječji vrtić Zvončić. Prošli tjedan smo tako obišli i darivali vrtić, a danas smo to učinili ovdje u prostorijama DND-a Našice. Moram napomenuti kako s DND-om već duže vrijeme surađujemo i ovom prilikom ih moramo pohvaliti jer su stvarno vrlo aktivni. Prikupili smo sredstva za kupnju kućnog kina, puno slatkiša, cd-ova i dvd-ova s crtićima, pa se nadam da će to razveseliti djecu i, naravno, sve članove društva Naša djeca Našice.“ – rekao je predsjednik Željko Crnković.

Na ovoj vrijednoj donaciji zahvalila je u nekoliko rečenica i predsjednica DND-a Našice Darija Vlajnić.

„Vrlo uspješnu i lijepu suradnju već nekoliko godina održavamo a Lions klubom. Ove godine su nas se ponovo sjetili, organizirali su humanitarni bal, pa ovom prilikom želim izreći veliko hvala svim organizatorima i ovdje prisutnima predsjedniku Željku Crnkoviću, članu Hrvoju Šimiću i tajniku Mladenu Kajganiću. Naravno, puno hvala i našim sugrađanima koji su prisustvovali na balu i na taj način dali svoju donaciju za kupnju ovako lijepe i vrijedne opreme. Mi se naravno veselimo svakom poklonu, pa tako i ovome. Puno će nam ovo značiti, djeca će, vjerujem, biti presretna kada ovo vide, pa se i u njihovo ime još jednom svima zahvaljujem.“ – rekla je Darija Vlajnić.