Blog

MALE MASKE U BEDEKOVČINI

Društvo „Naša djeca“ Bedekovčina organiziralo je 26.2. Dječji fašnik koji je okupio mnoge u Domu DVD-a. Stalni suradnici na programu i ovoga puta su se odazvali: FA  „Žuna“ – dječja sekcija „Ftičeki“, Vrtić Bedekovčina, učenici 2. i 4. razreda OŠ Bedekovčina te Bedekovčanske mažoretkinje. Program je bio bogat, razigran i maštovit. Pogledali su i  predstavu kazališta „Šareni svijet“ u kojoj ih je posebno razveselio dječak Viktor svojim snalaženjem u glumačkom poslu.

U organizaciji i provedbi sudjelovali su volonteri DND-a Bedekovčina (Lucija, Marijana, Lorena, Nevena, Stjepan, Ljubica), članice  Volonterske grupe iz OŠ Brestovec Orehovički (Marinela, Gabriela, Lucija i Gabrijela) te stalni i izuzetno vrijedni suradnik Milek Ocvirek.

Nakon uvodnog dijela (u kojem, je kako su nam rekli, bilo vruće i bila je guuuužva- što im je baš drago, jer je aktivnost uspjela) osvježili su se sokom i krafnama. Stigli su i zaplesati i odabrati nekoliko naj-maskica koje su razveselili slatkim nagradama. S maskama je popričao i družio se i načelnik Općine.

DND Bedekovčina su ponosni na pohvale koje su dobili i pozdravljaju svu djecu, kreativne članove obitelji i suradnike na realizaciji.