Blog

SREDNJOŠKOLCI/KE U GRADSKOJ VIJEĆNICI U POREČU

Učenice i učenici  2 HTT razreda TUŠ Antona Štifanića, s kojima Društvo Naša djeca Poreč provodi  projekt Moja kockica u mozaiku, financiran iz Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva, danas su u gradskoj vijećnici predstavili ono što su zadnjih mjeseci radili po metodi radionice budućnosti i otkrili kakvu su akciju planirali učiniti u javnom prostoru.

Nakon power point prezentacije otvoren je prostor za razgovor s dogradonačelnicom Nadiom Štifanić Dobrilović, dogradonačelnikom Lorisom Peršurićem, pročelnicom Odjela društvenih djelatnosti Vesnom Kordić i savjetnicom u istom odjelu Tihanom Mikulčić.

Učenice i učenici držali su se odraslo, ozbiljno i posao obavili odgovorno, odgovarali bez ustezanja na postavljena pitanja, a s druge strane im je obećana podrška u njihovoj akciji osvještavanja sugrađana/ki o važnosti kupovanja zdrave domaće hrane, čime čuvamo zdravlje i okoliš, ali i podupiremo lokalnu proizvodnju. Dogradonačelnici su obećali obići ih na dan akcije u petak 17. 3. od 9 dati do podneva na Trgu slobode.