Blog

MALI PACIJENTI IZRADILI BLAGDANSKE ČESTITKE

Na nedavno proglašenom bolničkom odjelu – prijatelj djece u Koprivnici u okviru akcije „Za osmijeh djeteta u bolnici“, Društvo Naša djeca Koprivnica nastavlja s radionicama i edukativno-zabavnim aktivnostima za djecu koje uljepšavaju njihov boravak u bolnici. U sklopu radionice održane na Odjelu za pedijatriju, mali pacijenti, njihovi roditelji i bake uz pomoć vrijednih volonterki Anice Desnica, Milice Međimurec, Milice Grubić i Zrinke Roksandić, izrađivali su unikatne čestitke koje će biti poslane na adrese suradnika, poslovnih partnera, te donatora prigodom božićnih i novogodišnjih blagdana. S velikim oduševljenjem djeca su izrađivala blagdanske čestitke dajući kreativne prijedloge i ideje, te stvarala maštovite uratke. Svoje veselje prenijeli su i na osoblje Odjela koje se po završetku radnog vremena također uključilo u ovu radionicu.

Rezultat ove kreativne radionice bio je fantastičan, izradilo se tridesetak unikatnih čestitki, a mali bolesnici dio će ponijeti svojim kućama kao uspomenu na boravak u bolnici.

Uz organizaciju radionice DND Koprivnica poklonilo je Odjelu za pedijatriju unikatnu sliku izrađenu od papira, a pozitivnoj atmosferi doprinos je i ovog puta dala Podravka koja je djeci omogućila užitak u okusima Lino gotovih voćnih kašica te Lino žitnih kašica s probiotikom.