Blog

MAŠKARE U NAŠICAMA

Društvo Naša djeca Našice, Grad Našice i Turistička zajednica Grada u subotu 25.2.2017. organizirali  su dječji maskenbal. S obzirom da je vrijeme ipak poslužilo, duga povorka malih maškara, u pratnji Gradske glazbe Našice i našičkih mažoretkinja, prošla je od  središta grada do dvorane  OŠ Dore Pejačević. U povorci su sudjelovali :polaznici Dječjeg vrtića Zvončić Našice i njihove odgojiteljice, učenici OŠ D. Pejačević i OŠ kralja Tomislava, polaznici igraonice DND-a s voditeljicama i članovi Dječjeg gradskog vijeća Grada Našica s voditeljicom. Uz zabavu, ples izvršena je i predaja gradskih ključeva maškarama, a sve to uz dobro raspoloženje, tople napitke i pokladnice.

Ključeve Grada dječjem gradonačelniku Antoniu Božiću predao je predsjednik Mjesnog odbora Našice Josip Matek poželjevši da uspješno i mudro vlada.

Za najoriginalniju masku nagrada je pripala Petri Mikičić, a najrasplesaniji parovi bili su: Lana Pinter i Tena Maria Begić te Klara Rigo i Kiara Kojić. U ime organizatora predsjednica DND-a Našice prof.Darija Vlajnić zahvalila je Gradskoj glazbi i mažoretkinjama, Našičkom parku, policiji, vrtiću i školama na pomoći u organizaciji, a posebno roditeljima koji su podržali inicijativu o povorci kroz grad kako bi djecu u maštovitim kostimima moglo vidjeti što više sugrađana.