Blog

ZAVRŠEN PROJEKT “VESELI ŠKOLSKI HODNICI”

Završen je projekt Veseli školski hodnici koji su zajednički provodili DND TUHELJ i OŠ Lijepa naša u Tuhlju.

Cilj projekta bio je hodnike OŠ Lijepa naša učiniti estetski privlačnim i opremiti ih funkcionalnim garderobnim ormarićima. U cilju realizacije projekta i prikupljanju sredstava tijekom 2016. godine organizirane su razne aktivnosti za motiviranje mogućih donatora putem javne prezentacije projekta, objavama i pozivima na aktivnosti na društvenim mrežama i na mjestima oglašavanja u školi i mjestu, poslane su brojne molbe pojedincima i pravnim subjektima za donacije. U suradnji s Učeničkom zadrugom „Kotaček“ organizirano je više prigodnih prodaja te malonogometni turnir s prodajom u suradnji s ŠD Tuhelj.

Ravnateljica škole Snježana Romić ističe: „Projekt su inicirali i provodili Dječje vijeće DND TUHELJ i Vijeće učenika OŠ Lijepa naša. Uspješno je priveden kraju i 24. veljače 2017. postavljeno je 140 ormarića u prostor škole. Uvažavajući mišljenja djece koja aktivno sudjeluju u radu škole i lokalne zajednice sada imamo vesele školske hodnike, a garderoba učenika bit će sigurno i uredno spremljena. Hvala svima koji su svojim prilogom pomogli ostvarenje ovog projekta, svim pojedinačnim donatorima i poduzećima, Općini Tuhelj i osnivaču Krapinsko zagorskoj županiji koji je osigurao sredstva koja nisu samostalno prikupili.“
Jučer je dostavljeno i postavljeno 140 ormarića u prostor škole. Dobili su stvarno vesele hodnike, što se vidi po slikama, a garderoba će biti sigurno i uredno spremljena.
Projekt su inicirali i provodili Dječje vijeće DND Tuhelj i Vijeće učenika OŠ Lijepa naša.”