Blog

NAGRADA GRADA NAŠICA URUČENA VRIJEDNIM VOLONTERIMA

U sklopu održavanja Dana Grada Našica u srijedu 13.6.2018. održana je svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Našica. Na početku sjednice sve nazočne pozdravio je predsjednik Gradskog vijeća Stjepan Pintarić, a sjednicu su svojim nastupom uveličali i članovi pjevačkog zbora HKD „Vatroslav Lisinski” koji su otpjevali nekoliko pjesama.

Slijedilo je govor gradonačelnika Grada Našica Josipa Miletić koji je pozdravio sve nazočne te se osvrnuo na proteklu godinu. Nakon gradonačelnika pozdravni govor održao je izaslanik predsjednika Hrvatskog sabora i župan Osječko – baranjske županije Ivan Anušić koji je pozdravio sve nazočne.

Na sjednici su podijeljene Nagrade i Priznanja grada Našica. Nagradu Grada Našica dobili su i volonteri DND-a Našice za poticanje i razvoj volonterstva. Nagradu Grada Našica u ime svih volontera Društva primila je potpredsjednica Društva Marina Lazar. “Ova Nagrada nije upućena samo članovima i volonterima naše Udruge, nego je upućena  djeci i roditeljima koji su nam pomogli da postignemo sve ono što smo dosad postigli u ovih 65 godina Društva “- rekla nam je predsjednica DND-a Našice Darija Vlajnić.