Blog

NAJAVA EDUKACIJE ZA VODITELJE IZ DRUŠTAVA NAŠA DJECA – „BUDI NEOVISAN“

Prva edukacija ove, 2013. godine, koju organizira Savez društava Naša djeca Hrvatske edukacija je namijenjena voditeljima iz Društava Naša djeca za radionice forum-kazališta i juice radionice (u svrhu prevencije alkoholizma kod djece i mladih).

Edukacija će se održati u okviru projekta “Budi neovisan” – prevencija ovisnosti kod djece u Društvima Naša djeca koji Savez DND provodi uz financijsku potporu Ministarstva socijalne politike i mladih u kategoriji “Kreativko” – projekti usmjeren promicanju zdravih stilova života, kreativnim aktivnostima i aktivnostima organiziranog provođenja slobodnog vremena djece.

Ovom će se edukacijom voditelji osposobiti da, u nastavku projekta, samostalno provode lokalne radionice forum-kazališta i juice radionice za djecu i roditelje u Društvima Naša djeca, kao i za osnovnoškolsku djecu u suradnji sa školama, ustanovama i udrugama u svojim lokalnim zajednicama.

Edukacija će se održati u petak 15. i u subotu 16. veljače 2013. godine u Chillout Hostelu u Zagrebu, Tomićeva 5 a (kod zagrebačke uspinjače) s  početkom u 11 sati.

Program edukacije možete preuzeti ovdje.