Blog

ODRŽANA GODIŠNJA SKUPŠTINA DND OGULIN

U ponedjeljak 26. studenog 2018. održana je  Skupština Društva „Naša djeca“ Ogulin, kojoj su uz članove nazočili i gradonačelnik Dalibor Domitrović i njegovi zamjenici Ivana Salopek Šumonja i Daniel Vukelja.

Na skupštini su usvojeni program rada i financijski plan za 2019. godinu. U nastavku Skupštine uručene su iskaznice počasnim članovima Društva „Naša djeca“, zbog izuzetne suradnje u provođenju aktivnosti, a  to su postali Prva osnovna škola, Osnovna škola Ivane Brlić Mažuranić, Radio Ogulin, gradonačelnik Dalibor Domitrović, Miroslav Turković i Dubravko Dragičević.

Na kraju Skupštine, predsjednica Ljiljana Kaurić, osvrnula se na aktivnosti koje dolaze u skorije vrijeme, a to su nastupi na prosinačkim svečanostima i otvorenju klizališta kao i na organizaciji dočeka dječje nove godine. Ipak, najveće priznanje ogulinskim mažoretkinjama bit će putovanje u Rim, koncem godine. Naime, tamo će sudjelovati u New Year Rome Paradi mažoretkinja i limene glazbe, zajedno sa mažoretkinjama otoka Krka, te će biti jedine predstavnice Hrvatske u Rimu! I kao šećer na kraju, slijede pripreme za dječji maskenbal i izbori za novi saziv Dječjeg gradskog vijeća.