Blog

ODRŽANA JE IZVJEŠTAJNO-PROGRAMSKA I IZBORNA SKUPŠTINA DND NAŠICE

Dana 18.5.2015. u 19 sati u prostorijama Gradske vijećnice grada Našica održana je izvještajno-programska i izborna skupština Društva Naša Djeca Našice. Skupština je započela izvođenjem Himne zbora Cantate Ad libitum pod vodstvom dirigentice Mateje Tomas. Sve prisutne pozdravila je predsjednica Darija Vlajnić, koja je i podnijela izvještaj rada za prvih pet mjeseci ove godine. Izvješće o financijskom poslovanju podnijela je predsjednica umjesto blagajnice istaknuvši kako je Društvo poslovalo pozitivno i na vrlo primjeran način. Sva podnesena izvješća jednoglasno su usvojena.

Jedna od točaka dnevnog reda ove Skupštine bila je donošenje odluke o izmjenama i dopunama Statuta Društva zbog usklađenja s novim. Izmjene i dopune Statuta svim prisutnima iznijela je članica DND-a Sanja Ružić,koje su jednoglasno usvojene.

Na Skupštini je izabrano novo predsjedništvo. Za predsjednicu DND-a Našice izabrana je nova-stara predsjednica Darija Vlajnić, za podpredsjednicu Žanet Vukšić, tajnicu Martina Kapelac i za blagajnicuMira Kovač. Upravni odbor čine: Darija Vlajnić. Žanet Vukšić, Martina Kapelac, Mira Kovač, Tanja Antolović, Marina Lazar i Zorica Arsenić. Nadzorni odbor DND-a čine: Branka Hajek, Klementina Pavić – Žigić, Nataša Filipović.

skupština-našice1

Zahvalivši se na ukazanom povjerenju, nova-stara predsjednica Darija Vlajnić istaknula je kako je obnašanje ove dužnosti izuzeta čast no ujedno i velika obaveza i odgovornost napomenuvši kako će uz pomoć novih – starih članova Uprave nastojati da Društvo i dalje bude stabilno i uspješno kao i do sada. Također se zahvalila djeci, voditeljicama, roditeljima, ravnateljima svih vrtića i škola, vodstvu grada Našica te i svim medijima koji ih prate u stopu.

Uz članove društva ovoj i skupštini nazočili su među ostalima i gradonačelnik Krešimir Žagar, Podpredsjednik Gradskog vijeća grada Našica Hrvoje Šimić, predsjednik Mjesnog odbora grada Našica Josip Matek, ravnateljica OŠ kralja Tomislava Vlatka Zahirović, ravnateljica Dječjeg vrtića Zvončić Snježana Kanđera, predsjednik Lions cluba Željko Crnković, predsjednik humanitarne udruge Dar dobrote Robert Kresić, predsjednica zbora Cantate Ad libitum Branka Hajek, predsjednik Gradske glazbe Našice Ivan Krajačić i predstavnici DND-a Donjeg Miholjca koji su novo izabranoj predsjednici i svim članovima DND-a Našice poželjeli uspješan daljnji rad.

Na kraju Skupštine predsjednica se zahvalila dosadašnjoj podpredsjednici Ružici Belunjak te joj uručila prigodni poklon, a zahvalnice za kontinuirani rad u Društvu uručila je Nataši Filipović za pet godina i Marini Lazar za 20 godina volonterskog rada u DND Našice.

skupština-našice2