Blog

POZIV NA OKRUGLI STOL “GORSKI KOTAR-PRIJATELJ DJECE”

Općina Fužine i koordinacijski odbor akcije “Gradovi i općine – prijatelji djece” Fužine u suradnji sa središnjim koordinacijskim odborom akcije organizira okrugli stol “Gorski kotar- prijatelj djece” na temu rekreacija i sport djece i mladih u Gorskom kotaru. Okrugli stol održat će se u utorak, 29. travnja 2014. s početkom u 10,00 sati u vijećnici u Domu kulture, Dr. Franje Račkog 19, Fužine.

Cilj okruglog stola : istaknuti važnost rekreacije i sportskih aktivnosti za rast i zdravlje djece, dati pregled županijskih rekreativnih i sportskih aktivnosti za djecu i mlade s primjerima iz prakse goranskih gradova i općina, sagledati mogućnosti i specifičnosti za rekreacijsko-sportske aktivnosti za djecu i mlade koje ima Gorski kotar s obzirom na svoje prirodne značajke i prednosti.

Tema je namijenjena gradonačelnicima/načelnicima, članovima koordinacijskih odbora akcije “Gradovi i općine – prijatelji djece”, predstavnicima lokalnih uprava zaduženih za sport i rekreaciju djece, stručnom osoblju iz odgojno-obrazovnih ustanova, turističkim zajednicama, predstavnicima sportskih i rekreacijskih klubova i društava te predstavnicima udruga za djecu u Gorskom kotaru.

Ovdje može pregledati program.