Blog

PRIČAONICA DND-a OZALJ U OKVIRU MANIFESTACIJE HRVATSKA VOLONTIRA

Pričaonica održana 26. svibnja 2017. g. u Ozlju bila je posebna za DND-ovce jer je bila dio manifestacije Hrvatska volontira. Kroz ovu su Pričaonicu, prigodnom sportskom pričom o gluhonijemoj, ali hrabroj i upornoj žabici sportašici, obilježili i Svjetski dan sporta (29.5.) te u sportsko-natjecateljskom duhu naučili nekoliko važnih sportskih, ali i životnih lekcija. Nakon priče izrađivali su “žabice-gatalice” te se poslije izrade dobro zabavili igrajući se njima. Djeca su uživala u novoj igri, a roditelji se prisjetili jedne od igara iz svog djetinjstva.

Događanje je posjetila i posebna gošća, Maja Vučinić Knežević, pomoćnica ministrice za provedbu socijalne politike, organizaciju i nadzor ustanova koja se prisutnima obratila s nekoliko lijepih i motivirajućih riječi.

Kako je ovo bila zadnja Pričaonica prije ljetnih praznika, DND Ozalj zahvaljuje djeci i roditeljima koji su se družili s njima kroz priče i kreativno stvaranje.

DND Ozalj zahvaljuje i svojim volonterima, kako sadašnjima, tako i bivšima, na njihovu vrijednom angažmanu. Ujedno, pozivaju i sve one koji žele volontirati u DND-u Ozalj i tako doprinijeti obogaćivanju kvalitetnih sadržaja za djecu da se jave na kontakte ; preko mail-a: dnd.ozalj@gmail.com ili porukom na fejsu: https://www.facebook.com/dnd.ozalj/.