Blog

NAJAVA DOGAĐANJA: SVJETSKI DAN NEPUŠENJA 31.05.2014.

Poštovani i dragi članovi i voditelji iz Društva Naša djeca,

Koordinatori akcije “Gradovi i općine – prijatelji djece”,

Savez društava Naša djeca Hrvatske provodi projekt “Budi neovisan – prevencija ovisnosti u predškolske i osnovnoškolske djece u lokalnoj zajednici” koji podržava Ministarstvo socijalne politike i mladih. Jedna od aktivnosti ovog projekta je i ta da se u što više gradova i općina obilježi Svjetski dan nepušenja, 31. svibnja.

Kampanja je zamišljena na način da djeca taj dan, u subotu (31. svibnja) u prijepodnevnim satima na nekom javnom mjestu u gradu/općini (trg, glavna ulica, šetalište, tržnica, park i sl.) dijele voće s porukom: “Tko puši, zdravlje ruši”.

Pozivamo Vas da pokušate pronaći lokalne sponzore koji su voljni donirati određenu količinu voća, a Savez će Vam za tu svrhu poslati naljepnice s porukom “Tko puši, zdravlje ruši” i plakat projekta “Budi neovisan”. Javite nam do 12. svibnja koliki broj naljepnica planirate podijeliti. (kontakt: petra@savez-dnd.hr ili na broj telefona 01 49 22 959)

Lokalne sponzore istaknut ćemo u člancima i vašim izvještajima na mrežnim stranicama Saveza i Društava Naša djeca.

Nadamo se da ćete se odazvati ovoj akciji i pridonijeti očuvanju zdravlja naših i vaših sugrađana.

Sve aktivnosti o projektu „Budi neovisan“ i najave događanja vezanih za projekt možete pratiti na www.savez-dnd.hr i https://www.facebook.com/pages/Savez-dru%C5%A1tava-Na%C5%A1a-djeca-Hrvatske/414120181993815

Savez društava Naša djeca Hrvatske