Blog

”ZAGRLJAJ ZA FILIPA”

Humanitarni koncert pod nazivom ”Zagrljaj za Filipa” održan je na blagdan Sv. Valentina u petak 14. veljače 2014. u organizaciji Društva Naša djeca Varaždin u Sportskoj dvorani Graberje.  Prodano je više od 1000 ulaznica i velik broj ukrasa koji su izrađivali mali likovnjaci DND.
Skupljeno je više od 25.563,50 kuna, a ZAMP se odrekao svojih 10% zarade na autorska djela u korist humanitarne akcije, pa su stoga oni suorganizatori, a svi drugi su posao odradili gratis i tako omogućili čisti prihod od 17.000,00 kn koji će biti uplaćen izvršiocu radova ugradnje lifta u zgradi u kojoj živi Filip Kos.
Blagdan Svetog Valentina od ove godine ima i pridjev BLAGDAN DOBROTE, a moramo spomenuti  da su program izvodili polaznici stvaralačkih radionica Društva Naša djeca, njih 301 ukupno. Igrali su se polaznici predškole, plesale su plesačice Plesne igraonice i radionice suvremenog plesa, Ritmike i baleta, Break danceri, latino plesači, pjevali su Mali slavuji, a svirali gitaristi, violinisti, polaznici radionice sviranja sintića i zvučni bubnjari. Program su vodili Lea i Kiki iz VTV-a.
Bilo je veselo, razigrano, dirljivo i dojmljivo,  a Filip je izjavio da mu je to bio najdraži petak u životu.