Blog

ZAPOČELA FACEBOOK KAMPANJA ZA NAJBOLJI SLOGAN U SKLOPU PROJEKTA “STO LJUDI, STO ĆUDI”

U sklopu projekta “100 ljudi, 100 ćudi”,  usmjerenog na prevenciju nasilja među vršnjacima, otvaramo natječaj za najbolji slogan/poruku sadržaja koji propagiraju nenasilno rješavanje sukoba, toleranciju i različitost, a protiv svake mržnje i diskriminacije. Odgojem za mir i toleranciju izravno se radi na prevenciji nasilnog ponašanja među djecom i vršnjacima, posebice u školskom okruženju.

Natječaj je otvoren od danas, 15.05. do četvrtka, 25.05. 2017.  na našoj službenoj Facebook stranici (Savez društava Naša djeca Hrvatske). Tu će moći djeca i mladi podijeliti sa svima svoja razmišljanja, poruke i slogane na ovu temu. Poruke mogu ostavljati na našem zidu, a bitno je samo da ostave oznaku #stoljudistocudi. Naš mali stručni žiri koji se sastoji od djelatnika Saveza DND izabrat će najbolje poruke/slogane te pobjednike nagraditi nekom od  vrijednih i zanimljivih knjiga iz naše bogate knjižnice za djecu i mlade.

Djeco, zasučite rukave i osmislite slogan/poruku protiv nasilja i diskriminacije, a u svrhe propagiranja mira i tolerancije među vršnjacima!

 

Veselimo se i očekujemo vrlo inspirativne poruke/slogane :)

 

Savez DND