Blog

ZAVRŠENA VELIKA HUMANITARNA AKCIJA DRUŠTVA NAŠA DJECA GRADA VINKOVACA

U četvrtak 15. prosinca 2011. godine u Gradskom kazalištu Joza Ivakić Vinkovci izvanrednim koncertom Lilibelle i Gadjo Manouche svečano je obilježeno 15. godina volonterskog rada Društva Naša djeca grada Vinkovaca, te završetak humanitarne akcije Društva Naša djeca grada Vinkovaca za kupnju EEG aparata za dječji odjel Opće bolnice Vinkovci. Pred predivnom publikom ravnatelju Opće bolnice Vinkovci dr. Krunoslavu Šporčiću na simboličan način predsjednik Društva Naša djeca grada Vinkovaca Mario Perković je uručio donaciju od 50.000 kuna.

Ovo je bila i prilika da zahvalimo svim sudionicima akcije od udruga, institucija do volontera  Društva Naša djeca grada Vinkovaca i ostalih  pojedinaca koji su na bilo koji način podupirali našu akciju.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Posebno nam je drago što je na koncert došao 71- godišnji gospodin Antun Čajkovac  koji je sam donirao 10.000 kn i koji svojim kratkim i jednostavnim govorom izazvao veliki pljesak publike.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Posebno emotivan trenutak je bio dolazak djevojčica Sunčice Tošić i Klare Šimić koje su donijeli veliki simbolični ček na pozornicu, koje su posudile svoje glasiće za humanitarni telefon akcije. Svi su ponovno mogli čuti njihove poruke kojim a su pozivali ljude diljem Hrvatske da doniraju 5 kuna za akciju.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ovim putem se još jednom zahvaljujemo sudionicima akcije , publici, grupi Gadjo Manouche na izvanrednom koncertu, a posebno pjevačici Ines Tričković alias Lilibelle koja nas je očarala svojim glasom i bez koje koncert ne bi bio moguć. HVALA!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA